De grootste gids naar flexplek twente

Een internationaal netwerk met gelijkgestemde, ondernemende personen, inspirerende werkruimtes en een maandelijkse kalender vol betreffende business events, borrels en ontbijt-/lunchsessies. Voor Spaces werken we met ons divers programma over events die jouw werkervaring en leven verrijken.

Start ons gesprek terwijl jouw wacht op een kop koffie of introduceer jezelf gedurende een lunch en wie weet vind je je toekomstige zakenpartner. De vitaliteit van de Spaces community kan zijn aanstekelijk en weet vind jouw nauwelijks nieuwe zakenpartner, jouw maakt zeker nieuwe vriendinnen.

Zoekt u ons kantoor te huur in Enschede? We verlenen u meteen een bijzonder kantoor met in de omgeving Varvik-Diekman te Enschede. Het kantoor heeft ons totale beschikbare oppervlakte te huur van 65 m2 en ligt op Gasfabriekstraat 41 in Enschede.

Veel ondernemers zijn immers totaal afhankelijk over het het web teneinde hun werk efficiënt te kunnen doen. Ons flexwerklocatie als HNK biedt je een razendsnelle (beveiligde) internetverbinding.

Strategisch en regelrecht gelegen aan de A1 en juist bereikbaar voor iedereen. Ons toplocatie die wordt ingericht op fundering betreffende hoge kwaliteitseisen.

En is daarnaast een bedrijf aangaande ondernemers vanwege de opbouw betreffende een “wereldwijd netwerk”. Maar ook bied het WTC Hengelo ons persoonlijk gebouw waarin kantoren bestaan gevestigd van krijg meer info ondernemers die internationaal werkend zijn.

Een totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 320 m² en kan zijn ingeval volgt onderverdeeld:

In die hippe tunneltent stel jouw alleen je ontbijt- ofwel lunchplank samen. Over coconut pancakes en yoghurt betreffende granola mits ontbijt tot mini tosti’s of burgers indien lunch ofwel buffet. Keuzes vervaardigen blijft lastig op deze plaats;). Jouw vindt Voor Hartje Zwolle aan een Burgemeester Drijbersingel 67.

Jouw huurt alang een flexplek in het centrum betreffende Hengelo vanaf €99,- per maand. Er bestaan dan slechts 8 uur toegang tot een kantoorruimte, daarenboven beschik je vervolgens over de basisfaciliteiten.

29 mei 2019

Je wil informatie vragen Ik verlangen is samenkomen Je wil een bel-afspraak maken Ik verlangen is een bezichtiging uitstippelen Ik wensen zijn een brochure aanvragen Ik verlangen is meer informatie over dit object Wanneer wilt u dan ook bezichtigen?

De villa kan zijn gelegen naast het trein- en busstation op prima zichtlocatie langs de doorgaande straat over het centrum tot Hengelo Zuid, tegenover de ABN AMRO Sofa en dit plantsoen.

De internationale uitstraling met dit kantoor aan het Industrieplein in Hengelo, is kracht bijgezet via een zeer goede bereikbaarheid.

Gratis advies aanvragen Verlangen is jij deze calculator ook graag implementeren op jouw site? Het mag via ons insluitcode aan te produceren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *